Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

#

Uw zaak is een belevenis
... met CityXplore!

CityXplore™ biedt als mobile marketing applicatie de oplossing voor elke ondernemer. Wie de applicatie downloadt op zijn smartphone of tablet ontdekt niet alleen de stad, maar ook jouw zaak. De applicatie volgt hen op de voet en zo verschijnt jouw boodschap op het juiste moment op hun display, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

CityXplore™ verstuurt foto's, filmpjes en berichtjes, maar je kan ook vouchers en coupons weggeven, events promoten, jouw social media aan de applicatie koppelen of klanten laten bestellen en betalen met een eenvoudige druk op hun smartphonescherm. Zo bespaar je niet alleen heel wat tijd, het is ook eenvoudig en je bereikt maandelijks duizenden gebruikers van CityXplore™.

 • Bereik uw klanten waar u maar wil
 • Wij bieden u een professionele
  foto- of videoreportage
 • Ga in dialoog met uw klanten
 • Uw zaak is dus overal online aanwezig!
Contacteer ons nu Ontdek nog meer
 

In 3 stappen naar meer klanten en omzet

1. Kies een formule

Omdat elke zaak anders is, werkt CityXplore™ met vier verschillende formules. Jouw zaak wordt opgenomen in zowel de website als in de mobiele applicatie. Afhankelijk van de formule die je kiest, kan je maandelijks coupons weggeven en een m-commerce aan jouw zaak koppelen. Bovendien krijg je vanaf € 69 per maand gratis een foto- of videoreportage van jouw zaak cadeau naast alle andere voordelen.

2. Onmiddellijk in de kijker

CityXplore™ is een mobile proximity applicatie die precies weet waar elke gebruiker op dat moment is. Daardoor ontvangt jouw doelgroep via zijn smartphone of tablet zeer gerichte informatie, zoals foto's en filmpjes van je zaak, maar ook coupons en meldingen. CityXplore™ combineert zo de nieuwste technologie met persoonlijke service. Makkelijk, toch?

3. Gratis via WiFi, 3G en 4G

Onze mobiele applicatie van CityXplore werkt zowel via WiFi, 3G als 4G. De kans dat jouw doelgroep de boodschappen ook ontvangt is erg groot omdat hij niet afhankelijk is van het mobiele datanetwerk. CityXplore™ is dus niet alleen voor jou gebruiksvriendelijk, maar ook voor de klant. Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie.


 • Gratis foto- of videoreportage over jouw zaak

  Vanaf € 69 per maand maakt CityXplore™ een gratis professionele foto- of videoreportage. Kies uit een van onze premium formules en laat klanten binnenkijken in jouw zaak en genieten van de sfeer.

 • Wat is m-commerce ?

  De kracht van CityXplore is dat het zowel m-commerce, loyaliteit en betalen integreert in één website / mobile applicatie.

  Wat wil m-commerce juist zeggen? Via e-commerce kan je bestellen en kopen via een website of een webshop. Via m-commerce kan je precies hetzelfde maar dan ‘on the go’ via een mobiel apparaat zoals smartphone of tablet.
 • Loyaliteitsmogelijkheden

  Loyaliteit is voorzien doordat een aangesloten winkelier zijn / haar klant kan belonen bij het ophalen van een product in de winkel of bij een volgende bezoek.

  Via onze M-commerce optie krijgt U als winkelier een melding indien een bestelling is geplaatst. Tegelijkertijd zal de klant via een gepersonaliseerde e-mail een bedankje ontvangen van U waarbij u een extra teaser kunt plaatsen. bv: kom bij een volgende keer terug en ontvang dan een extra attentie of korting op uw aankopen.

  In een apart programma zullen wij een spaarpunten systeem kenbaar maken.
 • Betaalmogelijkheden

  CityXplore biedt innovatieve, veilige en gebruiksvriendelijke digitale betaalmogelijkheden.

  Zo kan u gebruik maken van bankbetalingen en kredietbetalingen, waaronder VISA, Bancontact en Paypal. Ook systemen als SEQR en Sixdots kunnen gebruikt worden.

  Indien gewenst kan u ook gebruik maken van de optie contante betalingen.

Xplore onze formules

Basic


29 /maand

Jouw bedrijf in onze app

Jouw bedrijf in onze website

Get started

Pro


49 /maand

Jouw bedrijf in onze app

Jouw bedrijf in onze website

Prioritaire positie

Get started

Ultimate


99 /maand

Jouw bedrijf in onze app

Jouw bedrijf in onze website

Hoogste prioriteit

Foto- of videoreportage

m-commerce

Get started
Overtuigd van alle voordelen?